اخبار تازه

تازه ها

افرادجوان باپيرچشمي انتظارات زياد و گزينه هاي درماني محدودي دارند.

تحول در عمل هاي جراحي انكساري lens-based و قرنيه جراحان را قادر مي سازد تا خود را با انتظارات بالاي بيماران براي كيفيت بينايي تطبيق دهند. تمركز مراكز اخير تحقيقاتي به درمان پير چشمي است، زيرا پير چشمي گزينه هاي درماني كمتري نسبت به دوربيني و نزديك بيني دارد.

کاهش التهاب چشمی حین عمل جراحی کاتاراکت
پیشرفت در داروشناسی به جراحان چشم این امکان را می دهد تا بروز التهاب بعد از جراحی چشم را کاهش دهند. با این وجود، التهاب هنوز هم رایج است. چشم پزشکان باید تمام شواهد مبتنی بر داده ها درباره NSAID و درمان کورتیکواستروئید به همان خوبی درمان های در حال ظهور را بررسی کنند، بنابراین آنها می توانند این اطلاعات را برای تمرین و ارائه مراقبت قبل و بعد از عمل بیماران برای پیشگیری از التهاب بکار گیرند. این فعالیت دید با ارزشی را در مدیریت و درمان التهاب چشمی در جریان جراحی کاتاراکت فراهم می کند.

اميد به درمان جديد خشكي چشم
در فاز 3 كارآزمايي شامل 188 بيمار با خشكي چشم كه به صورت راندوم انتخاب شدند مقدار Rebamipide 2% يا هيالورنات سديم 1/0 % دريافت كردند، رباميپيد يك مشتق كينولون است كه ترشح موسين را افزايش مي دهد. در بيماران دريافت كننده درمان جديد بهبود قابل توجهي در رنگ آميزي فلورسئين قرنيه و ليزابين ملتحمه مشاهده شد. گروه رباميپيد بهبود قابل توجهي هم در علائم خشكي و احساس جسم خارجي در چشم نشان مي داد. علاوه بر اين 64.5 % از بيماران درمان رباميپيد "بهبود" يا "بهبود قابل توجه" داشتند در حاليكه در 34.7 كسانيكه به آنها سديم هيالورانت داده شده بود اين حالت ذكر شده بود. Ophthalmology. June. 2013

اختلالات سطحي چشم: تمركز مجدد بر درمان هاي جديد
حالت هايي كه توليد، تركيب و يا توزيع فيلم اشك preocular را تغيير مي دهند مي توانند منجر به علائم يا نشانه هاي آسيب به ساختارهاي سطح چشم شوند. اين شرايط مي تواند منجر به تحريك قابل توجه، كاهش عملكرد بينايي و حتي تغييرات بافتي مزمن ، با افزايش خطر عفونت و التهاب مزمن كه ممكن است به درمان پاسخ ندهد شود. تحقيقات اخير در بيماري هاي ناحيه سطح چشم كاهش التهاب سطح چشم و ارتقاء مجموعه اشك سالم را هدف قرار داده است. تمركز مطالعات اخير بر روي مسيرهاي پاتوژن زيرين است و تداوم آنها توسط حفاظت و تغذيه سطح چشم است.